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NEWS
2020.02.14
◇みやま魅力発見ツアー◇
NEWS
2020.02.03
From Ukiha. Making earthenware of dual wielding that it includes tradition and novel ga that young ceramist of “the sun and the moon kiln” challenges
hellocal
2020.02.03
うきは発。『日月窯』の若き陶芸家が挑むのは、 伝統と斬新が交錯する二刀流の作陶
hellocal
2020.01.30
Grilled Koishihara featuring soil taste that is easy with simplicity that attachment is heated so as to use
hellocal
2020.01.30
使うほどに愛着が沸いてくる 素朴でやさしい土味が魅力の小石原焼
hellocal
2020.01.20
THE RAIL KITCHEN CHIKUGOの旗について
NEWS
2019.12.12
【特別運行】沿線地域とタイアップした列車を運行します!
NEWS
2019.12.06
There is no all compromise to be finished, ho bashi nuts born in Omuta.
hellocal
2019.12.06
仕上がりに一切の妥協なし、大牟田生まれの芳ばしナッツ。
hellocal
2019.12.05
年末年始の運行およびご予約について
NEWS
2019.11.29
にしてつの商業施設『ソラリアステージ』、『レイリア大橋』、『エマックス・クルメ』と合同プレゼントキャンペーンを開催します!
NEWS
2019.11.28
沿線音楽家 in THE RAIL KITCHEN CHIKUGO について
沿線音楽家
NEWS
2019.10.18
Two professionals of dough who let “Kurume cloth with splashed patterns” fuse with uniform of scenic train.
hellocal
2019.10.18
観光列車の制服と「久留米絣」を融合させた 2人の生地のプロフェッショナル。
hellocal
2019.09.20
“Ice” and story of “bread” to be full of enthusiasm of each builder.
hellocal
2019.09.20
作り手それぞれの熱意がこもる、「アイス」と「パン」の物語。
hellocal
2019.07.18
Streetcar “204 issue” knowing Omuta 70 years ago creates new scenery of station
hellocal
2019.07.18
70年前の大牟田を知る路面電車「204号」が、駅の新しい景色を作っていく
hellocal